Kuntapäättäjät kokoontuvat Kuntatalolle: Hoitopaikanvalinta.fi on mukana Kuntamarkkinoilla 13.–14.9.2017

4.9.2017


Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste esittelee Hoitopaikanvalinta.fi-verkkopalvelua kunta-alan ammattilaistapahtumassa Kuntamarkkinoilla, jonne odotetaan liki 7 000 kävijää. Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa ovat esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit. Myös valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat mukana. Kahden päivän aikana seminaareissa ja tietoiskuissa puidaan kunta-alan ajankohtaisia teemoja, kuten sote-integraatiota, digitalisaatiota ja kuntien taloutta. Osa luennoista on myös ruotsiksi.

– Kannattaa poiketa meidän osastollamme S25, vaikkapa seminaari- tai kahvitauolla, ja tulla vaan reippaasti kyselemään verkkopalvelusta ja rajat ylittävästä terveydenhuollosta yleensäkin. Osastollamme voit osallistua myös arvontaan, jossa on hyvät palkinnot luvassa, kertoo viestinnänsuunnittelija Annamari Qvist.

Jokaisessa Euroopan unionin jäsenvaltiossa on oma rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteensä. Suomessa yhteyspiste on sijoitettu Kelaan, jonka organisaatiossa se on toiminut perustamisestaan eli vuodesta 2014 alkaen. Yhteyspiste on osa Kelan kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksen toimintaa.

– Hoitopaikanvalinta.fi on keskeisin palvelukanavamme, jonka lisäksi palvelemme myös sähköpostitse. Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste opastaa asiakkaitaan niin terveyspalvelujen käytössä ulkomailla kuin Suomeen tulevien potilaiden terveydenhuoltoon liittyvissä kysymyksissä, sanoo yhteyspisteen päällikkö Marika Lahtivirta.

Kuntamarkkinoilla voit tutustua Hoitopaikanvalinta.fi-verkkopalveluun ja Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen toimintaan 2. kerroksen näyttelypisteellä S25. Suomen Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämä Kuntamarkkinat on Kuntatalolla 13.–14.9.2017. Tervetuloa!

Lisätietoja Kuntamarkkinoiden ohjelmasta saat Kuntamarkkinat.fi-verkkosivuilta. Tapahtuma on kävijälle maksuton, mutta osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.