Tervetuloa Hoitopaikanvalinta.fi-osastolle TERVE-SOS 2017 -tapahtumaan

19.4.2017


Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste ja Hoitopaikanvalinta.fi-verkkopalvelu ovat tänäkin vuonna esillä Suomen suurimmassa sosiaali- ja terveysalan koulutustapahtumassa TERVE-SOS:ssa, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Mihinkään tavanomaiseen ei nyt tarvitse tyytyä, sillä kutsumme messuvieraat osastollemme ja samalla yhteen maailman suosituimpaan turistikaupunkiin, Pariisiin. Taustalla kohoaa rakastettu Eiffel-torni. Vaaleanpunaiset kirsikan kukat tuovat kevään tuulahduksen. Pariisilaistuneella osastollamme vierailee myös Kelan sote-uudistuksen asiantuntijoita, heidän joukossaan sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja Marjukka Turunen.

Tervetuloa tutustumaan Hoitopaikanvalinta.fi-verkkopalveluun ja rajat ylittävään terveydenhuoltoon sekä keskustelemaan sote-uudistuksesta. Luvassa on myös arvonta ja leikkimielinen kilpailu, hyvin palkinnoin. Löydät meidät TERVE-SOS 2017 -tapahtumassa 4.-5.5.2017 osastolta C 13 Helsingin messukeskuksen Kokoustamossa. TERVE-SOS:n näyttelyyn on vapaa pääsy.

Hoitopaikanvalinta.fi’ssa on terveydenhuollon ammattilaisille tuotettu oma osionsa, joka opastaa esimerkiksi ulkomailta tulevien potilaiden hoidossa, hoitokustannusten laskutuksessa ja potilaan lähettämisessä hoitoon ulkomailla.

Tietoa terveydenhuollon työntekijöille (Hoitopaikanvalinta.fi)

Lue lisää TERVE-SOS 2017 -tapahtumasta (THL)